Onsdag 25 September
Kl. 18:00 - 21:00, Søndre Haugen Selskapslokaler, Svinndallinna 190, 1593 Svinndal
FERMENTERING
I samarbeid med Bygdekvinnelaget arrangerer vi møte med fermentering av grønnsaker og annen mat som tema. Fermentering er en gammel konserveringsteknikk som er blitt supertrendy. Ved å fermentere (melkesyregjære)grønnsaker og annen mat, lager du matvarer som er sunne og næringsrike. Spesielt bra for deg som trenger en bedre bakterie balanse i tarmen.

I foredraget FERMENTERING, vil Gry Hammer presentere begrepet fermentering og forklare inngående hva som skjer og hva som er hensikten bak å ferentere ulike matemner. Foredraget settes i historiske rammer, med det fokuseres også på hvordan korn, melk og ulike grønnsaker kan behandles for optimal fordøyelse og næringsoppgave i vår tid.

Gry har med bøker og startere for salg.  

Møte er åpent for alle men det koster 100,- dersom du ikke er medlem i Hageselskapet Våler og Svinnal eller Bygdekvinnelaget i Svinndal. 

Gå gjerne inn på facebook og trykk SKAL på vårt arrangegement så har vi en viss oversikt over antall. 

Det blir enkel bevertning og loddsalg i pausen. 

Velkommen til en lærerik og spennende kveld.


Hilsen Bygdekvinnelaget og Hageselskapet

2024 © Våler frivilligsentral